"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
FOTOD! Noortefestival Vilde spordipargis (0)
19. juuli 2021
Foto: Ilja Matusihis

Juulis ja augustis toimub Lasnamäe, Kesklinna, Mustamäe ja Põhja-Tallinna linnaosades kokku kuus erinevat noortefestivali, mille eesmärk on pakkuda noortele meeleolukaid ja loomingulisi tegevusi linnasuveks. Festivalide fookuses on ekstreemsport, tänavakunst ja -tants. Laupäeval toimus noortefestival Vilde spordipargis

Vaata galeriid (79)

Festivalid toimuvad veel 31.07.-01.08 Kopli Ekstreempargis, 14. augustil Kopli Ekstreempargis 28. augustil taas Lasnamäe Kivila pargis.

Teist aastat toimuva festivalisuve tegevused on võimalikult eriilmelised. Igal festivalil toimuvad lisaks meelelahutusele ka loovust, ettevõtlikkust, meeskonnatööoskust ja mitmekülgset osalust toetavad tegevused. Festivale korraldab Tallinna Haridusamet koostöös linnaosade noortekeskustega.

Rohkem infot ürituste programmide ja ajakava kohta leiab jooksvalt Noor Tegija Facebookist 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.