"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Laulja Ott Lepland: suvi on möödunud esinedes (0)
19. juuli 2021
Ott Lepland. Foto: Mats Õun

“Senini olen suve veetnud esinedes – päris palju esinemisi on olnud ja päris palju esinemisi on ka tulemas,” sõnas laulja Ott Lepland  “Hetkel on käimas kontsertsari koos Tõnis Mägiga, kus oleme kahekesti laval. Lisaks on palju erinevaid teisigi toredaid esinemisi, nii avalikke kui ka kinniseid. Graafik on tihe, kuid pärast pikka pausi on selle üle ainult hea meel.”

Graafiku täituvus sõltub Leplandi sõnul suuresti ka sellest, kui aktiivne artist on ise aasta jooksul olnud, kui palju andnud uut muusikat ja olnud pildis. “Kohati võib öelda, et graafik on tänavu isegi tihedam kui võrreldes 4-5 aasta taguse graafikuga. Eriliselt on tunda seda, et inimesed on liikvel ja tahavad kontsertidel käia – inimesed on väsinud möödunud lockdownist,” sõnas ta.

Suvisesse kuumusesse suhtub Lepland enda sõnul positiivselt. “Parem olgu kuum ja päikseline ilm kui külm ja vihmane ilm. Selliste ilmade pärast sõidavad inimesed sageli ka lõunamaale puhkama, kogemaks just sellist päikesepaistet ja kuumust ning nüüd on see jõudnud meile koju kätte. Praegustest ilmadest tasub võtta viimast, käia palju ringi, võtta päikest ja olla looduses, sest sellist soojust on meie kliimas vähe.”

Palavuse tõttu Leplandi sõnul kontserte ära ei jäeta. “Pigem on just nii, et inimesed vaatavad ilusal õhtul ringi ja kui näevad toimumas kontserti, siis minnakse seda kuulama. Päikesepaistelised ilmad aitavad just kontserttegevusele kaasa.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.