"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
Nõmmel alustavad töösuve järgmised malevarühmad (0)
19. juuli 2021
Foto: Nõmme LOV

Täna, 19. juulil alustavad Nõmmel tööd järgmised tänavusuvised õpilasmalevlased. “Loodetavasti on nad sama tublid kui meie esimene malevarühm, kelle panusega jäime väga rahule,” ütleb Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis. “Noored olid töökad ja hoolsad ning malevajuhid professionaalsed. Oleme väga tänulikud!”

Nõmme tänavune esimese malevarühma tööpanusesse jääb võsalõikus Vabaduse pargis, Nõmme huvikooli aia ja õueala korrastamine, heakorratööd Valdeku 13 juures asuvas rulapargis ja avalikul alal.

Hele-Leek Amburil Nõmme huvikoolist jagub malevlastele vaid kiidusõnu: “Noored tegid kolm päeva tõsist tööd, meie Nurme 40 territoorium sai tormikahjustustest koristatud ja piirdeaed värvitud. Oleme rõõmsad ja tänulikud ka Nõmme linnaosavalitsusele ning saame siiralt öelda, et huvikoolil oli malevlastest-juhendajatest ainult hea meel!”

“Ka täna alustavatel õpilamalevlastel on ees lai tööpõld,” räägib Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis. “Kogemus on näidanud, et noortele meeldib võsa lõigata – ja seda on meil pakkuda parasjagu: Võidu ja Jannseni pargis, Kreegi parkmetsas, Pääsküla rabas, Kitsarööpa tee kergliiklustee ääres jne. Lisaks muidugi hulk heakorratöid, hoovide puhastamist ja prahi koristamist. Soovin kõigile malevlastele tegusat suve, rõõmsat meelt ja tööindu!”  

Malevanoored alustavad Nõmmel tööpäeva kell 10 ning lõpetavad kell 14 ühise lõunasöögiga. Kokku tegutseb Nõmmel tänavu kolm malevarühma: 28. juunist kuni 9. juulini 16; 19. juulist kuni 23. juulini 10 ja 19. juulist kuni 30. juulini 16 põhikoolinoort vanuses 13–15.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.