"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Nordecon ehitab IKEA juurde 3,5 miljoni eest teid (0)
20. juuli 2021
Foto: Ilja Matusihis

Nordecon, transpordiamet ja Viljandi Real Estate OÜ sõlmisid lepingu IKEA Tallinna kaupluse teetaristu ehitustööde tegemiseks; tööde maksumus on 3,5 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.

Tööde raames rajatakse Kangrumäe teele kergliiklustee ja ehitatakse välja IKEA Tallinna kaupluse territooriumi juurdepääsud ning rajatakse Kurna-Tuhala teele uus ringiristmik. Tööd valmivad 2022. aasta juunis, teatas Nordecon BNS vahendusel.

Nordeconi kontsern hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Kontserni 2020. aasta konsolideeritud müügitulu oli 296 miljonit eurot. Emaettevõtte aktsiad on noteeritud Nasdaq Tallinna börsi põhinimekirjas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.