“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
Päästjad käisid kesklinnas nastikut püüdmas (0)
20. juuli 2021
Nastik. Foto on illustratiivne. Foto: Scanpix

Põhja päästekeskuse operatiivsündmused 19.- 20. juuli 2021

Tallinn

19. juulil kell 17.21 said päästjad teate, et Nõmmel Olevi tänaval asuvas eramajas põleb seestpoolt korsten. Päästjad selgitasid saabudes, et korstnas leidis tõesti aset tahmapõleng, mis kustutati kella 17.57 paiku. Maja perenaisele tehti selgitustööd ning paluti esimesel võimalusel kohale kutsuda korstnapühkija.

19. juulil kell 19.28 teatas Tallinnas Planeedi tänaval elav inimene, et tema trepikoja juures on uss, kes roomas trepikoja resti alla ning võib seal inimesi hirmutama hakata. Päästjatel õnnestus nastikuks osutunud uss kinni püüda ning ta suunati tagasi tema looduslikku keskkonda.

Harjumaa

19. juulil kell 21.40 kutsuti päästjad Jõelähtme valda, kus Kostivere alevikus põles alajaam. Kohale kiirustanud päästjad selgitasid, et kahekordse alajaama esimesel korrusel asuvas eraldiseisvas ruumis oli tuld võtnud seal hoiustatav praht. Tulekahju likvideeriti kell 22.03 ning üle kontrolliti ka jaama teine korrus, kus edasist ohtu ei tuvastatud. Põlengu tekkepõhjus on selgitamisel.

Lisaks käisid päästjad eile kahel korral kustutamas ohutusnõuetele mittevastavaid lõkkeid Lasnamäel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.