"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
avamine kevadel 2022 FOTOD! Szolnoki turu asemele rajatav Rimi kauplus sai nurgakivi (0)
20. juuli 2021
Uue Rimi Supermarketi avamine on kavandatud 2022 aasta algusesse.

“Mustamäe on viimastel aastatel läbi teinud suure arenguhüppe. See ei ole enam magala rajoon – aina rohkem tähelepanu pööratakse elukeskkonnale ja elukvaliteedile: kõik teenused peavad olema meie inimestele mugavalt kättesaadavad nende kodukandis. Uue Vilde supermarketi ehitus on tähtis lüli selles protsessi,” märkis Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

Vaata galeriid (35)

Teisipäeval, 20. juulil toimus Mustamäel kauaoodatud Szolnoki uue kaubanduskeskuse nurgakivi tseremoonia. Amortiseerunud ja üle kaheksa aastat maaomanike kohtutüli tõttu tühjalt seisnud Szolnoki keskuse ja turu kohale kerkib järgmise aasta märtsis-aprillis kaasaegne Rimi Vilde supermarket.

“Ei saa salata, et kaupluse puudumine Szolnoki piirkonnas on olnud meie linnaosa üheks suuremaks valupunktiks. Tervelt kaheksa aastat kestnud maaomanike kohtusaaga pidurdas uusarendust ja jättis Szolnoki piirkonna elanikke ilma lubatud toidupoeta,” nentis Laats.

“Ei möödunud nädalatki, kui linnaosavalitsusse poleks pöördunud kodanikud küsimusega, millal on lootust, et Rimi saab alustada uue poe ehitamisega. Nüüd on asi ametlik: täna asetasime uue poe nurgakivi, ja juba kevadel teeb uus supermarket uksed lahti esimestele poekülastajatele. Ma soovin jõudu ehitajatele ja palju edu Rimile – see kauplus on meie linnaosasse väga teretulnud.”

Uue Rimi supermarketi arhitektiks on AB Stuudio Paralleel OÜ ja ehituse peatöövõtja on Nordecon Betoon OÜ. Uue hoone pindala on 1550 m2, millest pea 1000m2 on müügisaal. Uue Rimi kaupluse avamine loob umbes 25 uut töökohta. Supermarketi avamine on planeeritud märtsis-aprillis 2022.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.