"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
Algavad Haabersti linnaosa kvartalisiseste teede taastusremonttööd (0)
21. juuli 2021
Foto: Ilja Matusihis

„Esimeses järjekorras alustatakse ehitustöödega Õismäe tee 74a kõnniteedel, Järveotsa tee T4 sõiduteel, Õismäe tee 199a kõnniteedel ja Õismäe tee 1e kõnniteel,“ ütles Haabersti linnaosavanema asetäitja Oleg Siljanov.

Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel alustatakse sel nädalal Haabersti linnaosas kvartalisiseste teede taastusremonttöödega.

„Taastusremonttööde käigus uuendatakse tänavate sõidu- ja kõnniteede asfaltkatet, vahetatakse välja lagunenud äärekivid ning korrastatakse töömaale jäävad kaevupäised. Teostatakse ka puude hoolduslõikust ja haljastustöid,“ lisas Siljanov.

Lisaks teostatakse taastusremonttöid Õismäe tee 112a ja 114 vahelistel sõidu- ja kõnniteedel, Õismäe tee 1 ja 3 ning Õismäe tee 1 õuealal ja Õismäe tee 21a kõnniteedel, Õismäe tee 8 õuealal, Õismäe tee T6 (Paldiski mnt 167 juures) ja Paldiski mnt 169a sõidu- ja kõnniteedel, Õismäe tee 7 õueala kõnniteedel, Paldiski mnt 183a kõniteedel, Õismäe tee T13 ja Õismäe tee 6 õueala kõnniteedel, Õismäe tee 37, Õismäe tee 3 õuealal, Õismäe tee 1e, Õismäe tee 21a kõnniteedel, Õismäe tee 54a kõnniteedel, Järveotsa tee T2 (Järveotsa tee 3-7) sõidu ja kõnniteedel, Marjamaa tänav 8 sõiduteel ja Õismäe tee 106 kõnniteedel.

Ehitustöid teostab AS TREF Nord ning tööde lepinguline maksumus on 436 000 eurot. Tööde teostamise lepinguline tähtaeg on september 2021.

Liiklejatel palutakse järgida ajutist liikluskorraldust ja paigaldatud liikluskorraldusvahendeid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.