"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Ootamatult süttinud fonolukk põhjustas öösel paraja paanika (0)
21. juuli 2021
Foto: Scanpix

Möödunud ööpäeva jooksul tuli päästjatel kustutada muuhulgas fonolukku, mis ootamatul põhjusel ühes Lasnamäe korteris süttis.

Põhja päästekeskuse operatiivsündmused 20.- 21. juuli 2021

Tallinn

20. juulil kell 15.16 said päästjad teate eluhoone tulekahjust Nõmme linnaosas Paplite puiesteel. Kohale reageerisid päästekomandod Kesklinnast, Lasnamäelt, Lillekülast ja Nõmmelt. Päästjate saabudes olid kahekordse elumaja garaažist leegid väljas, kuid  inimesed õnneks kõik majast väljunud. Koheselt alustati kustutustöödega. Esialgsetel andmetel võis põleng alguse saada katlaruumis köetud ahjust. Tulekahju lokaliseeriti kella 15.36 paiku, misjärel alustati järelkustutustöödega ning katuse avamisega, et edasises ohutuses veenduda. Põleng likvideeriti ning hoone kõik ruumid tuulutati kell 16.03.

21. juulil kell 01.48 teatati, et Lasnamäe linnaosas Majaka tänaval asuva neljakordse elumaja üks korter on suitsu täis ning töötab andur. Päästjad tuvastasid saabudes, et suitsu põhjustajaks oli korteris põlenud fonolukk. Ohtlik olukord likvideeriti kella 02.19 paiku ning seejärel teostati ka kontrollavamine seinas, et ohutuses veenduda. Edasist ohtu ei tuvastatud. Inimesed õnnetuses viga ei saanud ning samuti ei ole veel teada, mis fonoluku süttimise põhjustas.

Möödunud ööpäeval käisid päästjad kustutamas ka kahte põlevat prügikasti ning eemaldasid ühe suure tuulega teele murdunud puu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.