"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
FOTOD: Tõnis Mägi ja Ott Lepland esinesid Pirita kloostri varemetes (0)
22. juuli 2021
Tõnis Mägi. Foto: Albert Truuväärt

Kolmapäeval. 21. juulil andsid Tõnis Mägi ja Ott Lepland unustamatu kontserdi Pirita kloostri varemetes. Vaata fotogaleriid!

Vaata galeriid (70)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.