"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
juba sel pühapäeval Nõmmel toimub perepäev koos Synne Valtri, teatri ja tsirkusega (0)
22. juuli 2021
Synne Valtri. Foto: Albert Truuväärt

“On tõesti rõõm, et saame jälle kutsuda Nõmme kandi peresid veetma koos üht suurepärast pühapäeva,” ütleb linnaosa vanem Grete Šillis. “Perepäev tõotab tulla lustlik ja mänguline, nagu nimigi ütleb – saab näha teatrit ja tsirkust, osaleda telesaate “Killumeister” salvestusel, õppida põnevaid trikke, võistelda ja auhindu võita. Lõppakordi Nõmme perepäevale annab Synne Valtri Bandi kontsert kell 17.30. Olete kõik oodatud!”

Pühapäeval, 25. juulil algusega kell 12 on huvilised oodatud Nõmmele Vabaduse parki (Sihi 98) suurele perepäevale, kus tegevust ja elamusi jagub nii suurtele kui väikestele.

Nõmme perepäeva avab kell 12 Lasteteater Mäng muinasjuttudega „7 maa ja mere taga“ ja „Kadunud kuningas“. Etenduses teevad kaasa Horre Saluste ja Indrek Kruusima ning publik saab kaasa elada lõbusatele lugudele printsessidest ja kuningatest.

Kell 13.15 avab uksed Nõmme oma Tsirkus Folie, kell 13.45 astub aga üles trikimees Kristjan Kullamaa, kelle leivanumber on köielkõnd ehk moodsamalt öeldes slacline.

Kell 14–16 toimuvad erinevad töötoad, kus huvilised saavad Tsirkus Folie, Kristjan Kullamaa ja Airhopsti OÜ juhendamisel õppida nii pallidega žongleerima, taldrikut keerutama slacline’il tasakaalu hoidma, õhupalliloomi valmistama jne, samuti peetakse maha meeskondlik kotisjooks, köievedu, mängitakse noolejalgpalli ja palju muud.
Kõigil, kes armastavad huumorit, nalja ja naeru, on aga kell 15 võimalus võtta osa telesaate ,,Killumeister“ salvestusest, kus astuvad võistlustulle andekad anekdoodirääkijad..

Perepäeva lõpetab Synne Valtri Bandi kontsert algusega kell 17.30.
Kohtumiseni 25. juulil kell 12 Nõmmel, Vabaduse pargis!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.