"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
Eeloleval nädalavahetusel tehakse Liiva raudteejaamas taas ulatuslikke ehitustöid (0)
23. juuli 2021
Liiva jaamahoone. Foto: Jaan Rebane

“Nõmme Linnaosa Valitsus annab oma piirkonna inimestele teada, et eeloleval nädalavahetusel teostatakse taas mahukaid raudtee-ehitustöid Liiva jaamas,” ütleb Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis. “Paraku kaasneb niisuguste töödega paratamatult müra ja ka öörahu võib saada häiritud. Vabandame ebamugavuste pärast ja loodame inimeste mõistvale suhtumisele!”

Edelaraudtee teatab, et alates 23. juuli õhtust kell 22 kuni 26. juuli hommikul kella kuueni on Tallinnas Liiva jaama ümbruses taas käsil mahukad raudtee-ehitustööd. Reisirongiliiklus on sel ajal peatatud, 24. ja 25. juulil sõidavad lõigul Balti jaam – Liiva bussid.

Tänavu 15. veebruaril Liiva jaama piirkonnas alguse saanud ehitustööde eesmärk on suurendada raudteeohutust, milleks rajatakse muuhulgas kergliiklustunnel, uuendatakse liiklusjuhtimissüsteem ning renoveeritakse jaamateed. Kergliiklustunnel valmib Edelaraudtee ning Tallinna Keskkonna- ja kommunaalameti ning SA Eesti Terviserajad koostööna Nõmme terviseradade projekti raames ning selle lepinguline tähtaeg on oktoober 2021.

Raudtee-ehituslikud tööd valmivad 2023. aasta oktoobris ning neid teostab Go Track.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.