"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
VIDEO JA FOTOD! Kopli kalmistupargis toimus vahva lastehommik (0)
23. juuli 2021

„On heameel tõdeda, et juulikuised lastehommikud ja pargikontserdid tekitasid rahva hulgas suurt huvi ja kaasaelamist. Põhja-Tallinnas valitseb juba iseenesest loominguline atmosfäär kui mõtleme näiteks Telliskivi loomelinnakule, Noblessnerile või Kalamaja asumile tervikuna,“ ütles Põhja-Tallinna linnaosavanema asetäitja Manuela Pihlap.

“Siia tullakse alati meelsasti esinema, sest roheline ümbrus ja eriline vaimsus lihtsalt inspireerivad. Loodame ka järgmisel suvel taolise suvesarja ellu kutsuda,” lisas Pihlap.

Vaata galeriid (72)
Vaata galeriid (64)

Täna, 23.juulil panevad Põhja-Tallinna lastehommikute ja pargikontsertide suvesarjale meeleoluka punkti Kopli kalmistupargis toimuvad värvikad kogupereüritused – kell 11 algas lastehommik ja kell toimub 18 pargikontsert, kus astub lavale Aleksandr Aidarov koos tšuvašši ansambliga Tarai.

Vaata galeriid (69)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.