"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Merivälja turg pakub tegevusi kogu perele (0)
23. juuli 2021
Foto: Pirita LOV

„Kena hoo sisse saanud Merivälja turule tasub homme tulla kogu perega, sest peale kauplemise ootab turulisi ka väga mitmekesine programm. Kohal on Pirita päästekomando töötajad, kes tutvustavad tuletõrjeautot ja näitavad päästjate varustust.,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

24. juulil esineb Merivälja turuhommikul Andrus Kasesalu & Boogie Company, põnevat ja õpetlikku jagavad politsei, mupo ja Pirita päästekomando töötajad. Kohal on mupo korrakaitseüksuse buss ning nende lastetelgis jagub tegevusi mitmeks tunniks – joonistatakse maskotti, toimub viktoriin ja oodata on üllatusi. Tuleb tõeline perehommik

Särtsaka muusikaga annab turuhommikule hoogu Andrus Kasesalu & Boogie Company.

„Ja muidugi saab turult soetada head ja paremat värsket kraami – nii marju kui ka köögivilju, aga ka muid põnevaid ja häid tooteid,” lisas linnaosavanem.

Merivälja turuhommik toimub laupäeval, 24. juulil kell 10–13 aadressil Kesktee 40 korvpalliplatsil ja selle ümbruses.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.