"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused Tallinnas ja Harjumaal (0)
23. juuli 2021
Foto: Ilja Matusihis

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 33 varavastast kuritegu, sealhulgas 21 vargust. Registreeriti 11 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 12 inimest. Tabati üks alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht. Piirilt väljastati üks sisenemiskeeld. Registreeriti kolm Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Kehalised väärkohtlemised

22. juulil teatati, et Mustamäel Tammsaare teel olevas elukohas lõi 36-aastane mees enda elukaaslast, 33-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.

22. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Turvise tänaval olevas elukohas lõi 67-aastane naine korduvalt enda abikaasat, 81-aastast meest.

22. juulil teatati, et Kristiines Kuldnoka tänaval olevas elukohas lõi 40-aastane mees enda elukaaslast, 26-aastast naist.

22. juulil teatati, et Lasnamäel Peterburi teel olevas kaubanduskeskuses lõi seni tuvastamata mees 18-aastast meest.

Vargus

22. juulil alustati menetlust selles, et 20. juulil varastati Lasnamäel Priisle teel olevast soojakust kohver tööriistadega. Kahju on 1510 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

22. juulil teatati, et Paldiski linnas Rae tänaval olevas elukohas tekkis konflikt elukaaslaste, 56-aastase mehe ja 51-aastase naise vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi. Politsei pidas mehe kinni.

22. juulil teatati, et Keilas Piiri tänaval olevas elukohas tekkis konflikt elukaaslaste, 31-aastase mehe ja 23-aastase naise vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi. Konflikti juures oli ka laps. Politsei pidas mehe kinni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.