"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
GALERII! Tallinn kutsus keskkonnast hoolivaid inimesi kliimapiknikule (0)
24. juuli 2021
Ilja Matusihis

Tallinn ootas keskkonnast ja elurikkusest hoolivaid inimesi laupäeva pärastlõunal osalema linna esimesel kliimapiknikul Pikakari rannaalal.

Vaata galeriid (24)

Kell 15.30 algava kliimapikniku eeskõnelejateks olid kutsutud loomaökoloog Mati Kaal, keskkonnapsühholoogid Grete Arro ja Kärt Puusepp, kliimaaktivist Margot Roose ning Tallinna strateegiakeskuse rohepööraja Mihkel Kaevats.

„Senine maailmakorraldus on kaasa toonud trendid, mis liigagi järjekindlalt hävitavad nii puhast vett kui ka elurikkust ning põhjustavad kahetsusväärseid muutusi kogu ökosüsteemi toimimises,“ ütles Kaevats. „Kuidas korraldada nii, et elu siin planeedil saaks jätkuda ka põlvkondade pärast?” küsis Kaevats. 

Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti korraldatav kliimapiknik on osa Tallinna loomade varjupaiga 5. sünnipäeva tähistamise sündmusest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.