"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
Algavad Elektroni tänava taastusremonttööd (0)
26. juuli 2021
Foto: Ilja Matusihis

Täna alustatakse Elektroni  tänava ja Tervise tänava taastusremonttöödega Elektroni ja Energia tänavate vahelisel lõigul. Tööde järel muutuvad liikumisvõimalused paremaks ja ohutumaks nii jalakäijatele kui ka sõidukijuhtidele.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul rajatakse tänavatele uus asfaltkate nii sõidu- kui ka kõnniteele, vahetatakse välja äärekivid ja töömaale jäävad kaevupäised ning korrastatakse haljastus. „Tänav jääb tööperioodil kohalikele elanikele, päästeameti sõidukitele ja prügifirmadele avatuks, välja arvatud asfalteerimistööde ajal“, lisas Riibe.

Objektil toimib ajutine liikluskorraldus ja on paigaldatud ka liikluskorraldusvahendid.

Taastusremonttööd toimuvad Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti tellimusel. Teostaja on Tee ja Tee OÜ. Murede või küsimuste korral palume pöörduda info@teejatee.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.