"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
TS Laevad teenindas lõppenud nädalal kriisist olenemata rekordarvu reisijad (0)
26. juuli 2021
Foto: Albert Truuväärt

„Reisijaid oli Hiiumaa liinil 5% rohkem kui nädal varem, sõidukeid aga 4% rohkem. Seejuures püstitati 23. juulil Rohuküla-Heltermaa liini ühe päeva rekord teenindades kahes suunas kokku 2 124 sõidukit,” ütles TS Laevade juhatuse esimees Indrek Randveer.

“TS Laevade meeskond suutis kriisiolukorras reisijate huvides teha head koostööd mahutades sõidukeid laeva ülima täpsusega. Laupäeval ja pühapäeval ei pidanud enamik reisijaid sadamates pikalt ootama. Tegime pühapäeva öösel Heltermaalt ka lisareisi, et kõik soovijad üle vedada. See annab kinnitust, et inimesed pääsesid Hiiumaale suve nautima ning ka saarelt ära.“

Lõppenud nädalal ehk perioodil 19-25 juuli teenindas TS Laevad vaatamata parvlaevaga Tõll juhtunud õnnetusele ning liinilt eemalolekule rekordarvu reisijad.

Möödunud nädalal teenindas TS Laevad kahel liinil kokku 102 851 reisijat ja viis üle Väinamere rekordilised 42 026 sõidukit. Reisijaid oli 1% rohkem kui nädal varem, sõidukeid aga sama palju kui nädal varem.

TS Laevade juhatuse esimehe Indrek Randveeri sõnul teenindati eelmisel nädalal Rohuküla-Heltermaa liinil rekordilised 34 148 reisijat ja viidi üle rekordilised 12 977 sõidukit.

Virtsu-Kuivastu liinil teenindati samal perioodil 68 703 reisijat ja viidi üle 29 049 sõidukit, mis on 1% vähem kui nädal varem.

„Täna 26. juulil soovib saartele reisida samuti suur hulk sõidukitega reisijad. Ooteaeg Rohuküla sadamas võib olla 1,5-3 tundi ning Virtsu sadamas kuni 2 tundi. Kuivastu ja Heltermaa sadamates hetkel pikki järjekordi pole. Kinnitame, et viime päeva lõpuks kõik soovijad üle,“ lisas Randveer.

TS Laevade parvlaevaga Tõll juhtus 22. juulil õnnetus, mille tõttu on laev Virtsu-Kuivastu liinilt eemal tõenäoliselt 10. augustini. 24-26. juulil teenindavad Virtsu-Kuivastu liini parvlaevad Piret ja Tiiu, Rohuküla-Heltermaa liini parvlaevad Leiger ja Regula.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.