"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
Venemaa blokeeris 49 Navalnõiga seotud veebikülge (2)
26. juuli 2021
Aleksei Navalnõi. Foto: Scanpix

Vene riiklik telekommunikatsiooni järelevalveamet Roskomnadzor blokeeris 49 veebilehte, mis on seotud vangistatud Kremli-kriitiku Aleksei Navalnõiga, teatas tema abi esmaspäeval.

“Peaprokuratuuri otsuse alusel tõkestati üheaegselt 49 veebikülge,” ütles Navalnõi abi Leonid Volkov oma Telegrami kanalil, vahendab BNS.

“Roskomnadzor tõkestas Navalnõi veebilehe navalny.com,” edastasid ta kaasvõitlejad esmaspäeval Telegramis.

Roskomnadzor tõkestas niisamuti Venemaal keelatud äärmusliku välisagendi Korruptsioonitõrjefondi veebilehe, veebilehe “Vabastage Navalnõi”, Arstiliidu (välisagent) veebilehe, Navalnõi abide Volkovi, Ljubov Soboli, Oleg Stepanovi ja Navalnõi 39 piirkondliku staabi veebilehed (kõik tunnistatud äärmuslikeks välisagentideks ja keelatud), niisamuti veebilehed Rosjama ja RosŽKH.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Almar Glustsenko
5. aug. 2021 08:42
Taanilinna eestikeelse Saja Näo (Sto Litsa) lehe poolt ei ole see nii huvitav info ............................. Palju huvitavam oleks teada saada: ............................. Kas Vene rahvuspoliitakat-majandust ilmselgelt Vene-välistele vabamüürlastele kaaperdada tahtvatel Navalny kurjategijatel (sh Eesti Juudi-Mälu instituudi homol Metlevil) on seos Eestiga. ............................ Kui Tallinna Linnakohtus toimusid remmelga-kaitsjate süüstamise protsessid, siis remmelgakaitse kohapaelne hipi-juht Mati Oja armastas mulle iga kord peale protsessi Rahvusraamatukogus suurelt akraanilt esitleda Navalny-kiidu videosid. .......................... Kui olin 26.03.2018 käinud koos tema, „ugri”-Kadi, Vegard Emanuelsoni ja Eesti Metsa Abiks juhtidega Rahvusraamatukogus nende juhtgrupi koosolekul ja kutsusin neid Russalka juurde ....................... (kuhu Klandorf polnud veel jõudnud Laulupeohiie tapnud sadade valgusreostavate UFO-laternatega ja juudi-6-nurk-pinkidega Reidi tee kaubamagalat rajada ja sellega koos tema loodetavat TalSinki „tulvaveehoidlat”-metroojaama ning selle 42 000 000 eurosest hinnalipikust POOLT kellegi tasku panna), ......................... siis nad lihtsalt läksid sööma ja lülitasid hiljem oma telefonid välja, et ei peaks minuga seletama selle üle, miks vabamüürlased on neil KEELANUD Reidi tee ehituse ja röövraie vastu olla. ........................ Kui mais 2021 Toompea protestide aegu Matilt küsisin, et miks nad ei tunud toona Russalka Laulupeo-rannahiie kaitsmist kohapeal vaagima , siis ta ütles, et Saale Kareda (kes on nüüd Vaba Eesti juhi Veiko Huuse Fonte news peatoimar) soovitas mitte minna. ......................... Samas on, teadupärast Maalehe intervjuus avaldatud info kohaselt Oraava Keit Pentuse tudengiaegse sõbrantsi interrahastatud, Rainbow hipilaagri üks vaimseid juhte just Mati Oja, kes kiidab ka avalikku pederastistamise läbi rahvusiibe tapmist, kuna kasutab seal vikerkaarelippu. ......................... Mati Oja on tegev ka sellega, et soovib, et 2021 suvel korraldataks Baikali ääres Rainbow hipilaager, mis ilmselgelt siis annaks hoogu juurde Navalny tegemistele seal. .......................... Kuidas nüüd need otsad kokku tulevad, kuigi Toompea 2021 proetstide ajal oli Mati Oja justkui mittekuidagi Vaba Eesti ja Veiko Huuse pooldaja vaid pigem oponent: ............................ Nimelt märtsi paiku 2021 teatasid Vene uudised, et Venamaa Kaug-Idas, kus muuseas asub Juudi Autonoomne Oblast, on toimunud rubla kõigutav suur krüptoraha rünnak, millega on seotud mitusada firmat, peamiselt Eestist ja Soomest. Samas reklaamib, oma nime ilmselt Koonderakonna (Ref-Eesti200) samanimeliselt liikumiselt saanud Vaba Eesti ja Veiko Huuse (kes Äriregistri järgi on olnud vähemalt 40 firma asutaja ja juht ja on vähemalt 6 firma praegune juht, et mitte äelda pandeem-liberite poliitiline „tankist”) omaltpoolt Eestis krüptrahanduse laialdast kasutust. Ja kui ma tema läbiviidud Vaba Eesti krüütora reklaam-koosolekul hakkasin selle vastu huvi tundma ja sisulisi küsimusi esitama, et kuis see toob eesti rahvuskogukondadele kasu, kui Huuse meelitab oma krüptorahasse ivestima, keerutab-paljundab seda raha siis teiste riikide pärismaalste kahjumi arvelt mujal ja lubab maksta hiljem kümnist Eesti ühiskonna sisult siis oma rahvuskogukondlusest vabastamise eest koos temaga võitlevatele investoritele, ................................. siis näitas Huuse mulle 3 korda sisult ust (tulutult) ja korraldas järgmisel peaval samas koosolekuruumis, mis on aprillikuise kuulsa Olevimäe roheliste mehikeste haarangu toimumise koht kohvik „ToorMoor”, selle omaniku, Margus Põldi poolt minu ja teiste, Vaba Eesti klubi mitte-liikmete, väjaviskamise kohvikust, mis oleks ilmselt ka füüsiliselt viskamine olnud, kui ma ei oleks ise politsei nimetuid rohemehikesi kohale asja lahendama kutsunud. .................................. RahvuslikTeataja.ee, 5/2021-12 ilmunud mu artikli peale „Kas Oraava protestib Toompeal enda vastu?”, kui ma tahtsin talle seletada, et miks ma seal väitsin, et sellises olukorras peab kontrollima, et kas Huuse seltskond on seotud Kaug-Idas korraldatud suure rublavastase krüptoraharünnakuga, .................................. helistas Huuse mulle varinumbrilt tagasi, ei lasknud mul midagi rääkida, ja ta jutust oli aru saada, et ta on silmselt saanud juhised teda juhtivatelt vabamüürlastelt selle kohta, sest ta nõudis minult selle artikli kirjutamise pärast talle tehtud vedela rooja heastamist. .................................. Mu pika ja analüüsiva kirja peale, et tema kirjutatud ja 24.07.2021 Vabaduse väjaku protestipäevast alates palju levitatud VabaEesti (protesti)Erakonna programm on vabamüürlaste heaks Eesti omarahvusliku riigi võimu hävitav ja pätsulikult parteisid hävitav ja presidendi institutsioonigi kaotav (aju)vabaduse sisult sionistlik deklar, selle peale ei vastanud Huuse enam miskit sisulist.
lokotskaja respublika
27. juuli 2021 22:17
https://rusidea.org/250965760