"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO JA FOTOD Kampaania "Ranits 2021" aitab tänavu 408 koolilast (0)
27. juuli 2021

Tänavu toimus koolikotikampaania “Ranits 2021“ üritus teistmoodi kui tavaliselt. Uued koolitarvetega komplekteeritud 408 ranitsat anti sümboolselt Tallinna linnaosade sotsiaalhoolekande osakondadele üle teisipäeval Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi büroos.

Vaata galeriid (25)

Kampaania “Ranits 2021” korraldamise eest kannab hoolt Eesti Punase Risti Tallinna Selts, rahaliselt toetab Tallinna linn 408 ranitsa komplekteerimist. Toetust vajavate perede nimekirjad koostati Tallinna linnaosade sotsiaalhoolekande osakondade töötajate ühistööna.

Koolikotikampaania “Ranits” on mõeldud abistamaks vähekindlustatud perekondade kooliminevaid lapsi ning toimib Tallinnas juba 1994.aastast ja toona kandis see kampaania nime “Rõõmsat esimest koolipäeva igale lapsele“. Tallinna linnavalitsus ja linnavolikogu toetavad koolikotikampaaniat 2001. aastast.

Koolikotikampaaniat “Ranits 2021” toetavad Tallinna linn, OÜ Lendliis, AS Gasell, Politsei- ja Piirivalveameti Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo liiklusjärelvalvekeskuse liiklustalitus, Transpordiamet, AS Svensky Kaubandus, Marmiton AS, Eesti Punane Rist, OÜ Noires HA.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.