"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
Tiit Terik õnnitles volikogu liiget Irina Embrichi olümpiavõidu puhul (0)
27. juuli 2021
Julia Beljajeva, Irina Embrich, Erika Kirpu ja Katrina Lehis kuldmedalitega poseerimas. Foto: Scanpix

“Saatsime Irina linnavolikogust soojade sõnadega Tokyo olümpiale, tagasi tuleb olümpiavõitja. Ma usun, et meie Irina on ainuke ametis olevast linnavolikogu liikmest olümpiavõitja,” ütles Tallinna linnavolikogu esimees Tiit Terik.

“Palju õnne Irina Embrichile ja kogu naiskonnale ning treeneritele! See on suur kingitus kogu Eestile. Erilist rõõmu tunneme aga Irina üle kuna tal on sportlaskarjääri kõrvalt aega ka tööks Tallinna Linnavolikogus,” lisas Terik.

Ka varasemalt on olümpiavõitjad volikokku kuulunud. “Kui Erki Nool ja Jaak Uudmäe tulid volikokku pärast oma suuri saavutusi, siis Irina on olümpiaks valmistunud linnavolikogu liikmena. Hoolimata sellest, et sportlasel tuleb viibida ka välislaagrites, saame tema peale alati kindlad olla,” tõdes volikogu esimees.

“Veel enne olümpiale minekut võistles Irina linnavolikogu meeskonnas lastekaitsepäeva kabeturniiri. Seal meil nii kuldselt ei läinud ja lapsed Nõmme kabeklubist võitsid,” naljatas Terik.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.