"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
Confido tõstis testimisvõimekuse enam kui 3000 testini päevas (0)
28. juuli 2021
Confido kiirkliinik Tallinnas. Foto: Albert Truuväärt

“Kuigi põhifookus peab olema ja ongi COVID-19 vastasel vaktsineerimisel, on ka professionaalne testimine endiselt väga oluline. Seda eriti olukorras, kus ligi pooled Eesti elanikud ei ole endiselt vaktsineeritud,” sõnas Confido juhatuse esimees Risto Laur. Meditsiiniettevõte Confido avas veel kolm testimispunkti ning on nüüd võimeline tegema üle 3000 antigeeni testi päevas.

Ettevõte avas hiljuti testimispunktid  Viljandis, Haapsalus ja Tallinnas Viru keskuses, ettevõte on nüüd kokku 17 testimispunktis valmis tegema päevas üle kolme tuhande antigeeni testi, edastas Confido. Tulemused koos reisisertifikaadiga saab testimisjärgselt kätte hiljemalt 30 minutiga, vahendab BNS.

Ettevõtte testimispunktid asuvad lisaks Tallinnale veel Pärnus, Rakveres, Tartus, Narvas, Võrus, Haapsalus, Kuressaares ja Viljandis.

Risto Lauri sõnul plaanib ettevõte peagi hakata pakkuma valtsineerimisvõimalust ka testimispunktides.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.