"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Suur-Sõjamäe põleng levitas suitsu üle linna (0)
28. juuli 2021
Suur-Sõjamäe põleng. Foto: Päästeamet

Tulekahju tõttu tänaval Suur-Sõjamäe tänaval levis kesklinna ja Lasnamäe suunas öösel ja varahommikul ohtralt suitsu.

28. juulil kell 01.50 teatati häirekeskusele tulekahjust Suur-Sõjamäe tänaval asuva ettevõtte Ragn Sells territooriumil. Päästjate saabudes põles ca 300 ruutmeetri ulatuses puidujäätmeid ning sündmusele reageeriti suurte jõududega. Kell 03.27 oli põleng päästjate poolt kontrolli alla saadud, kuid kuna järelkustutustööd endiselt veel jätkuvad, palutakse Kesklinna ja Lasnamäe elanikel suure suitsuleviku tõttu uksed-aknad lähima tunni jooksul veel suletuna hoida.

Ettevõtte Ragn Sells esindaja sõnul põles territooriumil puiduhunnik, mille suits elanikele otsest ohtu ei kujuta. Põlengu tekkepõhjus on veel ebaselge.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.