"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
VIDEO JA FOTOD! Tallinn premeeris kuldset epeenaiskonda: olümpiamedal on sõnum ime võimalikkusest (0)
28. juuli 2021

“Olümpia kuldmedal ei ole ainult spordisaavutus. See on meile suur sõnum sellest, kuidas raske töö ja mees- või naiskonna vaim ja usk teevad imet. Seda sõnumit vajame me praegu kõik. Te olete kõige tublim, kõige parem ja kõige kaunim naiskond!“ sõnas Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart kolmapäeval olümpiasangareid tervitades.

“Tallinnlasena, treenerina ja sportlasena ma väga tänan teid nende emotsioonide, selle uhkuse eest. Ma arvan, et terve Eesti rahvas mitte ainult ei elanud teile kaasa, vaid elas ja võitles koos teiega,” lisas Kõlvart. “Mina isegi püüdsin paar torget sooritada, kuid see ei tulnud välja,” muigas ta.

“Sellest ajast, kui me oleme olümpiamedaleid saanud, on üsna palju aega möödas ja see emotsioon, mida Eesti naised meile pakkusid, kaalub üles kogu selle raske töö ja vaeva nägemise,” märkis peaminister Kaja Kallas. “Igal juhul sellised emotsioonid ühendavad ja on väga-väga positiivsed.”

Tallinna linn tunnustab ja premeeris Tokyo olümpiamängudel kuldmedali võitnud Eesti epeenaiskonda 50 000 euroga ning võistkonna peatreenerit Kaido Kaabermad 10 000 euroga.

Vaata galeriid (38)

Lisaks premeeris Tallinna linn epee individuaalturniiril pronksmedali võitnud Katrina Lehist 15 000 euroga ja tema treenerit Nikolai Novosjolovit 5000 euroga.

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart tunnustas ja tänas võidukat epeenaiskonda ning nende treenereid ülevate hetkede ja positiivsete emotsioonide eest.

XXXII suveolümpiamängud kestavad Jaapani pealinnas Tokyos 8. augustini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.