"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Kristiine keskuses toimus täna evakuatsiooniõppus (0)
29. juuli 2021
Kristiine keskus. Foto: Ilja Matusihis

Neljapäeva hommikul toimus Tallinnas Kristiine kaubanduskeskuses evakuatsiooniõppus. Õppuste eesmärk on tagada keskuse rentnike ja turvameeskonna teadmised ja oskused evakuatsiooni ja võimaliku reaalse tulekahju korral. See kohustus tuleb tuleohutuse seadusest ning siseministri määrusest.

Keskuse tuleohutuspartneri ja iga-aastaste õppuste korraldaja EOKK OÜ esindaja Ahto Luhamäe sõnul oli selle aasta stsenaarium natuke teistsugune kui eelmisel aastal, mil selle õppuse käigus tegi keskusele rünnaku vihane klient sõites oma sõidukiga keskusesse ning süüdates selle põlema, vahendab BNS.

Sel aastal imiteeriti elektriseadmest süttinud tulekahjut KFC köögis, mis saadi küll turvameeskonna ja päästeameti Lilleküla komando poolt kontrolli alla, kuid klientide ja rentnike ohutuse huvides viidi läbi evakuatsioon.

Õppus algas kell 10 ja lõppes kell 10.29.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.