"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
FOTOD! Päästjad käisid öösel Viimsis köögitulekahju kustutamas (0)
29. juuli 2021
Foto: Päästeamet

29. juulil kell 01.00 said päästjad teate tulekahjust Viimsi vallas Haabneeme alevikus asuvas üheksakordses elumajas. Põlema oli süttinud ühe kuuendal korrusel asuva korteri õhufritüür, mis oli osaliselt süüdanud ka ümbritseva köögitehnika.

Päästjad tõid korterist kiiresti välja elaniku, kes kiirabile tervisekontrolliks üle anti. Lisaks evakueeriti kolm inimest ka kõrval asuvatest korteritest, kellest keegi õnneks hospitaliseerimist ei vajanud. Põleng kustutati kell 02.03 ning selle tekkepõhjus ei ole veel teada.

Möödunud ööpäeval käisid päästjad veel ka kahel väljakutsel, mis olid seotud tugeva tuule tõttu teedele murdunud puude eemaldamisega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.