"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
fotod! Pirital Kullese 5 koduaias kõlas kolmapäeval kreekakeelne laul (0)
29. juuli 2021
Ansambel Zorbas. Foto: Albert Truuväärt

Kolmapäeval, 28. juulil esines Pirital Kullese 5 aiakontserdil ansambel Zorbas, mis laulab kreeka keeles, aga ka kreeka laule eesti keeles.

Vaata galeriid (51)

Zorbas on tegutsenud paarkümmend aastat ning pakub publikule ehedat ja võimalikult originaalilähedast muusikat. Ansambli repertuaaris on umbes 400 eriilmelist lugu ja nagu heaks tavaks saanud, õpetavad ansambliliikmed ka rahvale kreeka traditsioonilisi tantse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.