"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
FOTOD! Tornide väljakul esinesid kolmapäeval Kadri Voorand ja Mihkel Mälgand (0)
29. juuli 2021
Kadri Voorand. Foto: Mats Õun

28. juulil esinesid Tornide väljakul Kadri Voorand ja Mihkel Mälgand. Vaata Pealinna fotogaleriid!

Vaata galeriid (60)

Kadri Voorand ja Mihkel Mälgand oma põneva ja stiiliderikka programmiga jätkavad Kesklinna suvekontsertide sarja, mille raames on suve jooksul juba esinenud Kukerpillid, Naised Köögis ja Liis Lemsalu, 11. augustil esineb Tiigiveski pargis Siiri Sisask koos Robert ja Anti Jürjendaliga ning Muinastulede ööl annab 28. augustil Inglirannal lõkketulede paistel kontserdi Jarek Kasar.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.