"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
fotod! Harjumäe Kõlakojas toimus Amor Trio kontsertetendus ''Selles süüdi on mai'' (0)
30. juuli 2021
Karmo Nigula ja Kaspar Velberg. Foto: Mats Õun

Neljapäeval, 29. juulil toimus Harjumäe Kõlakojas kontsertetendus “Selles süüdi on mai”, mis on omanäoline austusavaldus kolmele väljapaistvale laulvale näitlejale – Tõnis Rätsepale, Lembit Ulfsakile ja Juhan Viidingule, kes astusid pea viiekümne aasta eest üles nime all Amor Trio ning esitasid 1920. ja 1930. aastate populaarseid laule filmidest ja muusikalidest. Toona mõjusid need tuhandetele kuulajatele justkui nostalgiana kuldsetest omariikluse aastaist.

Vaata galeriid (68)

Nüüd esitasid neid laule uued noored näitlejad – Tõnis Rätsepa õpilased Karmo Nigula, Ott Raidmets ja Kaspar Velberg, keda saadavad Jakob Teppo klaveril, Marten Altrov klarnetil ning Karl Madis Pennar kontrabassil.

Etendusel kõlasid“Marta”, “Su parfüümist olen joobund”, “Nataša” jpt Amor Trio lööklaulud, lisaks meenutati 1920. ja 1930. aastate värvikat Eesti levimuusika- ja restoranikultuuri, milles oli nimetatud paladel keskne roll.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.