"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
tasuta etendused pühapäeviti kell 11 Kesklinna parkides saab pühapäeviti lasteteatrit näha (0)
30. juuli 2021
Miku-Manni Lasteteater. Foto: Miku-Manni Lasteteater

„Lasteetendused pakuvad suurepärase võimaluse kogu perega vahvalt ja suurte kuludeta ilusat suvist pühapäeva veeta,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. Augustikuu pühapäevadel saavad lapsed Kesklinna parkides osa tasuta vabaõhuetendustest.

Kadrioru pargi mänguväljaku vastas on võimalik eeloleval pühapäeval, 1. augustil kell 11 osa saada „Õuetrallist“ – trallimise käigus saab selgeks, et hea ja sõbralik on ikka palju parem olla kuri ja õel. Järgmistel pühapäevadel olete oodatud teistesse parkidesse etendustest osa saama.

Lasteetenduste suvesarja korraldab Kesklinna valitsus koos Miku-Manni Lasteteatriga ja teatristuudioga „Lendav lehm“. Etendused kestavad 30-40 minutit ning seejärel pakutakse lastele mitmesuguseid tegevusi. Tugeva vihma korral toimuvad etendused Kesklinna noortekeskuses (Raua 23). Vastav operatiivne info ilmub Kesklinna valitsuse Facebooki lehel.

Etenduste ajakava:

1. augustil kell 11 „Õuetrall“ – Kadrioru park (mänguväljaku vastas)

8. augustil kell 11 „Õuetrall“ – Vaikne park

15. augustil kell 11 „Inglismaa kuninganna juures“ (venekeelne etendus) –
Kadrioru park (mänguväljaku vastas)

22. augustil kell 11 „Kulda väärt“ – Koidu park

29. augustil kell 11 „Mängult ja päriselt“ – Tiigiveski park

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.