"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Päästjad aitasid tanklasse roomanud rästiku loodusesse tagasi ja auto kännu otsast alla (0)
30. juuli 2021
Rästik. Foto on illustratiivne. Foto: Scanpix

Eilne päev tõi päästjatele ootamatu väljakutse Lasnamäele, kus ühe kütusetanklaga oli saabunud tutvust tegema kohalik roomaja.

29. juulil kella 13.31 paiku üritas üks rästik Lasnamäel asuvasse bensiinijaama sisse tungida ning oli päästjate kohale jõudes peitunud tankla peasissepääsu juures oleva küttepuuhoidla alla. Päästjad eemaldasid küttepuuhoidla, et rästik sealt kinni püüda ning takistada tema hästi planeeritud teekond tanklasse. Roomaja toimetati tagasi loodusesse.

29. juulil kell 13.36 said päästjad väljakutse Haabersti linnaosasse, kus Astangu tänaval põles mahajäetud hoones ca 20 ruutmeetri ulatuses sinna ladustatud prügi. Päästjad likvideerisid tulekahju kell 14.02 ning selle tekkepõhjus pole veel selge.

29. juulil kell 17.56 käisid päästjad abiks sõidukijuhil, kes Pirita linnaosas Merivälja teel oli oma auto ekslikult kännu otsa parkinud ning ei saanud sealt liikuma. Päästjad aitasid auto kännu otsast vabastada ning inimene sai koju sõita.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.