"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
arutelud jätkuvad järgmisel nädalal Ratas arutas parteijuhtidega Tarmo Soomere kandideerimist presidendiks (0)
30. juuli 2021
Tarmo Soomere. Foto: Svetlana Aleksejeva

“Kohtusin Riigikogu esimehena parlamendierakondade juhtidega, et arutada presidendivalimiste hetkeseisu ja edasist koostööd,” kirjutas Riigikogu esimees Jüri Ratas sotsiaalvõrgustikus Facebook. “Enamusel on huvi, et järgmine riigipea saaks valitud riigikogu poolt 30. augustil ja presidendikandidaat oleks laiapindne.”

Ratas arutas reedel parlamendierakondade juhtidega Eesti Teaduste Akadeemia presidendi Tarmo Soomere võimalikku kandideerimist Eesti presidendiks.

“Arutelu all oli, et fraktsioonid kohtuksid järgmise nädala alguses Eesti Teaduste Akadeemia presidendi Tarmo Soomerega kui võimaliku presidendikandidaadiga. Parlamendierakondade juhtidega kohtume uuesti tuleva kolmapäeva õhtul,” kirjutas Ratas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.