"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Lasnamäel toimub maastikurataste hüppevõistlus (0)
31. juuli 2021

Lasnamäe nõlval Katleri asumi lähistel peetakse täna dirtjumping‘u ehk maastikurattaga hüppamise võistlust nimega Katleri Dirt Jam.

„Viimastel aastatel oleme koos mõttekaaslastega märkimisväärselt uuendanud Katleri dirt-parki. Nüüd on seal olemas spetsiaalne õpperada, mis sobib iga ettevalmistuse tasemega ratturitele, kellel pole ekstreemhüpete kogemust. Täna aga saavad kõik huvilised kohale tulla ja kogenud sportlaste sooritust vaadata,“ ütles Katleri Dirt Jami üks korraldajaid, Estonian Freeride Guildi esindaja Deniss Mihhaljuk.

Võistlus algab kell 17. Parimaid trikke sooritanud sportlased pälvivad auhindu, lisaks antakse välja parima kukkumise auhind. Katleri dirt-park on ligi kümme aastat vana, kuid seisis pikalt mahajäetuna ja taastati 2019. aastal.

„Meil on hea meel selle üle, et Lasnamäe nõlval paiknev Katleri dirt-park ehk teisisõnu maastikurattal hüpete ja trikkide tegemise jaoks mõeldud trass, on esimene taoline ametlik spordirajatis Tallinnas. Muidugi peab taoliste trikkide tegemisel järgima kõiki vajalikke ohutusabinõusid,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.