"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Nädala pärast toimuv Ironman muudab Tallinna liikluskorraldust (0)
31. juuli 2021
Albert Truuväärt/ Foto on illustreeriv

Ironmani võistlused muudavad järgmisel nädalavahetusel Tallinna ja selle lähiümbruse liikluskorraldust ning ühistranspordi sõidugraafikuid, vahendas BNS.

Lisaks kehtib võistlusel koroonaviiruse tõttu hulgaliselt erireegleid nii osalejatele kui ka vabatahtlikele, teatasid korraldajad. Järgmisel laupäeval toimuv Ironman Tallinna võistlus algab 3,8-kilomeetrise ujumisdistantsiga Harku järves, jätkub 180,2-kilomeetrise rattadistantsiga, mis viib osalejad pealinnast välja ümbruskonna asulatesse ja läbi linna Lennusadamasse, ning lõpeb 42,2-kilomeetrise jooksumaratoniga, mis koosneb kahest ringist pealinna tänavatel.

Järgmisel pühapäeval toimub ka võistlus Ironman Tallinn 70.3, millel osalejad läbivad poole lühema distantsi. Viimase puhul on ühtlasi tegu triatloni Eesti meistrivõistluste distantsiga. Võistlejad finišeeruvad Noblessneri kvartalis. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.