"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
VIDEO JA FOTOD! ENNEOLEMATUD SOOVID: Scooter nõudis isiklikku diskonurka ja vaipkattega põrandaid (0)
31. juuli 2021
Rasmus Pitkänen

Retromuusikafestival We Love The 90’s jätkus Tallinna lauluväljakul täistuuridel. We Love The 90´s peaesineja Scooter, kes andis reede õhtul oma maailmaturnee raames esimese kontserdi Tallinna lauluväljakul, esitas korraldajale nõudmised, mis ületasid kõik varasemad. 24-leheküljelises listis on muuhulgas kirjas, millised peavad olema põrandakatted ja mida täpselt sisaldama isiklik diskonurk.Nostalgiameeleolu lõid festivali teisel päeval Cityflash & Laura-Ly, Caater ja DJ Jerome ja Scooter. “Koroonaaega, mis on sundinud enamus kontserte ära jätma, pole artistide soove vähendanud – tegijate nõudmised näivad suuremadki,” avaldas festivali peakorraldaja Sten-Erik Jantson. 

Vaata galeriid (32)

24-leheküljelises listis oli muuhulgas kirjas, millised seinad peavad artisti lavataguses ruumis olema, millise kujuga klaasid ja milline joogivalik. Kindel nõudmine puudutab ka põrandakatet – see peab olema vaibast, aga mitte mingil juhul sinist tooni. 

“Omapärane oli soov seoses isikliku diskonurgaga – see peab sisaldama kõike vajalikku, et backestage’is korralik pidu püsti panna,” rääkis Jantson, kelle sõnul oli nõutud diskolampide leidmine Eestimaalt keeruline. 

Täna jätkuval festivalil astub lavale Nancy; 90.aastate breikarid oma retroshow´ga; Sin With Sebastian; Julia Volkova; Ice MC ja East 17. 

Festivali väravad avatakse kell 17.00. Sissepääs nii Oru, kui Mere väravast.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.