"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
Täna on mobiilne vaktsineerimispunkt Vilde Maxima parklas (0)
31. juuli 2021
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

Lääne-Tallinna Keskhaigla ja Mustamäe linnaosa valitsus alustasid kolmapäeval mobiilsete vaktsineerimispunktide pilootprojektiga, mis toob laupäeval vaktsineerimisvõimaluse Vilde Maxima parklasse. Vaktsineerimispunkt asub aadressil Vilde tee 75-77 ja on neljapäeval avatud kell 9-21.

Mobiilsed vaktsineerimispunktid tegutsevad suve lõpuni iga päev erinevates Mustamäe asumites, kuhu inimestel on mugav tulla eelneva registreerimiseta oma igapäevaste toimetamiste vahel.

Pühapäeval on vaktsineerimispunkt kell 9-21 Mustika Keskuse parklas Karjavälja 4, 2. augustil kell 16-21 Magistrali keskuse parklas Sõpruse puiestee 201/203 ning 3. augustil kell 16-21 Mustamäe Kodukeskuse parklas Sütiste tee 30.

Mustamäe mobiilsetes vaktsineerimiskeskustest saab teha BioNTech Pfizer nii esimese kui ka teise kaitsesüsti.

Mobiilsetesse vaktsineerimispunktidesse saab tulla eelregistreerimiseta, ent et olla kindel, et soovitud päeval vaktsiini jätkub, võivad soovijad ennast kirja panna telefonil 1247. Registreerimine on juba avatud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.