"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Ksenija Balta vigastas Tokyo eelvõistlusel põlve ja jäi tulemuseta (0)
01. august 2021
Scanpix

Kogenud kaugushüppaja Ksenija Balta vigastas Tokyo olümpia eelvõistlusel põlve ja jäi tulemuseta, vahendas BNS Postimeest. 

34-aastane sportlane astus napilt üle, kuid õhulend jäi samuti selgelt alla kuue meetri. Ühtäkki ilmus ekraanile teade, et Balta jätab teise katse vahele ja veidi hiljem ka info katkestamisest. «Tundsin end soojendusel hästi ning läksin täiega hüppama. Võistlusel jäi hoojooksu viimane samm kitsaks. Krooniline hüppajapõlv lõi jälle välja. Tagasi kõndides oli juba astudes valus. Olümpiakülla tagasi jõudes tegime kohe külmaravi,» selgitas Balta.

Kaugushüppe eelvõistlusle normi, 6.75 said kätte kaheksa naist. Viimasena pääses 12 parema hulka austraallanna Brooke Stratton 6.60-ga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.