"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Karilaid: Soomerest võib saada ametlik presidendikandidaat (0)
02. august 2021
Tarmo Soomere, Jaanus Karilaid ja Andrei Korobeinik. Foto: Riigikogu kantselei

“Tarmo Soomere jättis tänasel kohtumisel sümpaatse mulje ja temast võib saada ametlik presidendikandidaat. Selleks ootame aga ära kolmapäeval toimuva parlamendierakondade esindajate koosoleku,” ütles Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Jaanus Karilaid.

“Riigikogu Keskerakonna fraktsioon ja juhatuse liikmed kohtusid Tarmo Soomerega, et saada sügavam ülevaade akadeemiku veendumustest ja maailmavaatest. Kohtumine oli sisutihe ning Eesti Teaduste Akadeemia president näitas vastustes ja oma seisukohtade tutvustamisel üles kõrget professionaalsust,” märkis Karilaid.

Karilaiu sõnul tuleb silmas pidada ka seda, et Keskerakonna presidendikandidaadi kinnitab erakonna volikogu, mis koguneb alles siis, kui on suurenenud tõenäosus koguda presidendikandidaadile piisav laiapõhjaline toetus Riigikogus 30. augustil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.