"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Regionaalhaiglas saab kogu augustikuu vältel vaktsineerida ka ette registreerimata (2)
02. august 2021
Foto: Ilja Matusihis

Regionaalhaigla vaktsineerimiskabinet ootab augustis COVID-19 vastu vaktsineerima ka kõiki neid soovijaid, kes ei ole omale vaktsineerimisaega ette broneerinud. Vaktsineerimiskabinet on avatud kõikidel tööpäevadel, lisaks kahel nädalavahetusel.

Regionaalhaigla õendusvaldkonna arendusjuht Aleksei Gaidajenko kutsub COVID-19 vastu vaktsineerima kõiki Eesti elanikke alates 12. eluaastast. „Meie vaktsineerimiskabinet on avatud kõigil augustikuu tööpäevadel (v.a 20. august) kell 8.00-16.00. Kahel nädalavahetusel, 13.-15. ja 27.-29. augustil avame täiendavad vaktsineerimiskabinetid, mis töötavad kell 8.00-20.00. Ootame vaktsineerima nii ette registreerunud inimesi kui ka neid, kel aega broneeritud ei ole,“ selgitas Gaidajenko.

„Kui tulete vaktsineerima ilma etteregistreerimata, palume varuda aega – elav vaktsineerimisjärjekord võib küll olla pikk, kuid soovitud vaktsiinidoosist ilma ei jäeta kedagi,“ ütles Aleksei Gaidajenko, lisades, et pärast vaktsineerimist tuleb 15 minutiks jääda ka tervishoiutöötajata jälgimisele.

Regionaalhaiglas on kasutusel Pfizer/BioNTechi vaktsiin Comirnaty. Vaktsineerimisele võivad tulla ka need inimesed, kes soovivad saada Pfizer/BioNTech vaktsiini Comirnaty teist doosi. Seda juhul, kui esimese doosi saamisest on möödunud 5-6 nädalat. COVID-19 haiguse läbipõdenuid on soovituslik vaktsineerida ühe doosiga 6. kuul pärast tervenemist.

Vaktsineerimisaja saab ette registreerida üleriigilise digiregistratuuri kaudu või telefonil 617 1049. Vaktsineerimisele võta kaasa isikut tõendav dokument.

 13.-15. ja 27.-29. augustil on parkimine Regionaalhaigla parkimistsoonis PERH tasuta.

Ametliku info COVID-19 vaktsineerimise kohta leiab: www.vaktsineeri.ee
Korduma kippuvad küsimused COVID-19 vaktsineerimise kohta Eestis leiab siit.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

:))
18. aug. 2021 16:47
https://www.postimees.ee/7313049/postimees-grupp-korraldas-meediamajas-vaktsineerimise?gallery=304944&image=13983140 Nii hirmus, et silmadki kinni!
nagu tartus
2. aug. 2021 12:19
Broneerid aja eelregistreerimises, tuled õigeaegselt kohale ja siis seisad tund aega veel elavjärjekorras!