"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Mupo määras seitsme kuuga 378 210 euro eest trahve (0)
03. august 2021
Foto Albert Truuväärt

Tallinna munitsipaalpolitsei (mupo) määras kuue kuuga ühistranspordis sõiduõiguseta sõitjaile ja linnas valesti parkijaile kokku 18 904 trahvi kogusummas 378 210 eurot.

Linnas valesti parkijatele määras mupo seitsme kuuga kokku 17 286 trahviotsust kogusummas 345 920 eurot. Ühistranspordis piletita sõitjatele määrasid mupo ametnikud seitsme kuuga 1618 trahviotsust kogusummas 32 290 eurot.

Juulis koostasid mupo ametnikud ühistranspordis piletita sõitjatele 404 trahviotsust kogusummas 8056 eurot. Linnas valesti parkijatele koostas mupo 2410 trahviotsust kogusummas 48 220 eurot.

Alates 1. juunist on piletipatrulli töö taastunud ning käib aktiivne kontroll. Ühistranspordis on mupo piletipatrull terve viiruse perioodi praktiliselt tegelenud ennetustegevus ning bussides on piletite kontroll taandunud maskide jagamisele. “Mis ei tähenda, et me piletite kontrollimise täiesti unarusse oleme jätnud – seda teeme pisteliselt ka, aga põhirõhk on siiski inimeste turvalisusel ja maskide jagamisel. Sellest ka varasemate aasatega võrreldes suur erinevus statistilistes numbrites,” lisas munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.