"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
Pirita kloostri varemete piirdeaia valmimine nihkub edasi (0)
03. august 2021

„Esialgse plaani kohaselt pidi Pirita kloostri varemete piirdeaia rekonstrueerimine ja restaureerimine lõppema juba sellel nädalal, ent juuli keskpaigas palus ehitaja lepingu tähtaega pikendada pea kahe kuu võrra. Põhjus tööks vajaliku metalli tarneraskused ja tsinkimise järjekord,” sedastas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Uueks tähtajaks on kokku lepitud 30. september. Uus piirdeaed ja väravad rajatakse kuumtsingitud terasest. Kokku tuleb varemeteala ümber rajada veidi üle 500 meetri uut aiapiiret.

„Praegu on ehitaja tööjärjega sealmaal, et vana võrkaed on demonteeritud ja ära veetud. Paekivimüüril olevad katteplaadid peaaegu kõik vahetatud ja müür puhastatud. Tehtud on paekivimüüri kohtladumised ja vuukimine,” kirjeldas linnaosavanem.

Töid teeb Pirita linnaosa valitsuse tellimusel Trust Ehitus OÜ. Tööde lepinguline maksumus koos käibemaksuga on 153 094 eurot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.