"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Löwenruh` pargis saab taas tasuta kontserti kuulata (0)
04. august 2021

Tallinnas Löwenruh` pargi vabaõhulaval esineb kolmapäeva õhtul muusikasuve kontserdisarja raames kell 19 ansambel Tuulelõõtsutajad.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on üheksandat aastat Löwenruh´pargis kolmapäeviti toimuvad tasuta vabaõhukontserdid igas vanuses linlaste seas populaarsed. „Tänasel Tuulelõõtsutajate kontserdil esitatakse rahvalikke laule ja kõlab mõnus lõõtspillimuusika,“ tutvustas Riibe esinejat ja kutsus Kristiine elanikke kui ka kõiki tallinlasi ja kaugemaltki tulijaid pargi rohelusse muusikat kuulama.

Juhan Uppin mängib Tuulelõõtsutajates lõõtspilli ja Siim Rikker lisaks sellele ka laulab ja mängib oktaavmandoliini. Viieliikmelisse kollektiivi kuuluvad lisaks Priit Rikker, Enrik Visla ning Toomas Oks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.