"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
Pirital Kose tenniseväljakutel alustati kunstmurukatte paigaldamisega (0)
04. august 2021
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

Pirital asuvatele Kose tenniseväljakutele paigaldatakse spetsiaalne tenniseväljakutele mõeldud kunstmurukate. Valitud kate sobib hästi Eesti kliimasse ja võimaldab väljakuid kasutada lumesulamisest kuni talveni. Pärast vihma kuivab murukate kiiresti.

Murulible kõrgus on 10 millimeetrit ning mänguala on punast ja jooksualad rohelist värvi ning jooned valged. Uut katet on lihtne hooldada. Samuti uuendatakse tenniseväljakutel poste ja tehakse muid väiksemaid töid.

Kose pargis Rahvakooli tee 3 on neli tenniseväljakut kogupindalaga 2741 ruutmeetrit.

Tennisesõbrad saavad uuendatud väljakutel mängima hakata septembris. Tööd peavad olema lõpetatud 8. septembriks. Tööde maksumus on 54 125 eurot (ilma käibemaksuta) ja töid teeb Pirita linnaosa valitsuse tellimusel osaühing Unigrass.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.