"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Kristiines algavad Kajaka tänava taastusremonttööd (0)
05. august 2021
Kajaka tänava remonttööde kaart

Täna alustatakse Kajaka tänava taastusremonttöödega Nõmme tee ja Käo tänavate vahelisel lõigul. Tööde järel muutuvad liikumisvõimalused paremaks ja ohutumaks nii jalakäijatele kui ka sõidukijuhtidele.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul rajatakse tänavatele uus asfaltkate sõiduteele, vahetatakse välja äärekivid ja töömaale jäävad kaevupäised ning korrastatakse haljastus. „Tänav jääb tööperioodil kohalikele elanikele, päästeameti sõidukitele ja prügifirmadele avatuks, välja arvatud asfalteerimistööde ajal,“ lisas Riibe.

Objektil toimib ajutine liikluskorraldus ja on paigaldatud ka liikluskorraldusvahendid.

Taastusremonttööd toimuvad Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti tellimusel. Teostaja on Tee ja Tee OÜ. Murede või küsimuste korral saab ehitaja poole pöörduda e-kirja teel: info@teejatee.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.