"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
video ja fotod Ironmani võitsid Kevin Vabaorg ja Tiina Sarparanta (0)
08. august 2021
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Pühapäeval topimunud Ironman Tallinna 70.3 distantsil oli meestest kiireim Kevin Vabaorg ajaga 03.53.11 ja naistest Tiina Sarparanta Soomest ajaga 04.31.36.

Vaata galeriid (242)

OTSEBLOGI sai jälgida DELFI portaalis.

Eestlastest oli kiireim naine Liisa Kull ajaga 04.37.05. Kevin ja Liisa tulid ka triatloni 70,3 distantsil Eesti meistriks.

Meestest tuli teisele kohale Rinalds Sluckis Lätist ajaga 03.55.41 ja kolmandale kohale Timmo Jeret Eestist ajaga 03.57.50. Paremuselt teine naine oli Liisa Kull Eestist ajaga 04.37.05 ja kolmas Baiba Medne Lätis 04.38.55.

Omavahel võttis mõõtu ka 78 kolmeliikmelist meeskonda. Meestest võitis meeskond Raudpoisid koosseisus Martin Lapp, Martin Nelis ja Matis Oolup, naistest tiim Gustav koosseisus Tea Mey, Anne-Ly Palm ja Laura-Liis Valdmaa. Segatiimidest võidutses Team Food Studio koosseisus Armin Angerjärv, Anette Hallik ja Helgor Markov.

Võidumedali oma isale pühendanud Kevin Vabaorg ütles, et kuigi tegi taktikalise vea ja läks liiga hilja vette, siis õnneks sai ta ilusti ratta peale ja terve võistluse liider olla.

Ironman Tallinn 70.3 võistlus algas pühapäeva hommikul kell 10 ujumise stardiga Harku järve rannas. Sportlased läbisid 1,9 kilomeetrit Harku järves ujudes, seejärel 90,1 kilomeetrit rattal ja lõpuks 21,1 kilomeetrit joostesl. Autasustamine toimus kell 19.30 finišialal Noblessneris.

Vanusegruppide võitjatele jagatakse 30 kohta 2022. aasta Ironman 70.3 maailmameistrivõistlustele Uus-Meremaal Taupos. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.