"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Kristiines algab täna veerand miljonit eurot maksev Nõmme tee taastusremont (0)
09. august 2021

Kristiine linnaosas Nõmme teel Kajaka tänava ja Tammsaare tee vahelisel lõigul alustatakse täna tee mahuka taastusremonttööga. Tööde maksumus on 266 000 eurot.

Tallinna abilinnapea Kalle Klandorfi sõnul uuendatakse tööde käigus tänava sõidutee asfaltkate, vahetatakse välja lagunenud äärekivid ja korrastatakse töömaale jäävad kaevupäised. „Lisaks teetöödele teostatakse ka puude hoolduslõikust ja haljastustöid,” sõnas Klandorf.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on Nõmme tee linnaosa üks kesksetest tänavatest, mida igapäevaselt kasutavad paljud piirkonna elanikud ja sealtkaudu liigub palju ka transiitliiklust. „Seetõttu on oluline see teelõik korda teha. Hea meel on, et käesoleval aastal on linnaosas saanud korda teisedki olulised tänavalõigud ja tööd jätkuvad plaanipäraselt. Palume liiklejatel tööde toimumisajal olla Nõmme teel tavapärasest veelgi tähelepanelikum, sest kehtib ajutine liikluskorraldus ja paigaldatud on ajutised liikluskorraldusvahendid,“ selgitas Riibe.

Seoses ehitustöödega on ümber suunatud ka busside 17 ja 17a liiklus tänasest kuni 5. septembrini Retke tee ja Nõmme tee peatuse vahel. Bussid liiguvad Tammsaare tee, Sõpruse puiestee ja Linnu tee kaudu ning peatuvad kesklinna suunal liikudes ära jääva Tüve peatuse asemel täiendavalt Retke tee peatuses Tammsaare teel, Siili peatuses Sõpruse puiesteel ning Vilja peatuses Linnu teel. Kesklinnast eemalduval suunal jäävad ära Nõmme tee ja Tüve peatused, mille asemel peatuvad bussid Nõmme tee peatuses Linnu teel, Linnu tee peatuses ja Siili peatuses Sõpruse puiesteel.

Ehitustööd lõpetatakse septembrikuus. Töid teostab Watercom OÜ Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel.

Fotol: Nõmme tee suletakse tänasest taastusremonttöödeks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.