"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Löwenruh` pargi muusikasuve lõpetab Erich Kriegeri kontsert (0)
11. august 2021

Täna, 11. augustil kell 19, toimub viimane kontsert Kristiine muusikasuve kontserdisarjast Löwenruh` pargi vabaõhulaval. Esineb armastatud artist Erich Krieger. Kontsert on kõikidele tasuta.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on üheksandat aastat ajaloolise Löwenruh´pargi roheluses kolmapäeviti toimuvad tasuta vabaõhukontserdid igas vanuses linlaste seas populaarsed. „Rahva hulgas armastatud laulja Erich Kriegeri kontserti on au korraldada tema juubeliaastal,“ tutvustas Riibe esinejat ja kutsus Kristiine elanikke kui ka kõiki tallinlasi ja kaugemaltki tulijaid muusikat kuulama.

Kontserdile tulijatel tuleb esitada kas kehtiv vaktsineerimispass, mis tõendab vaktsineeritust COVID-19 vastu, tunnistus COVID-19 läbi põdemisest viimase 6 kuu jooksul, viimase 48 tunni jooksul sooritatud kiirtesti negatiivne tulemus või viimase 72 tunni jooksul sooritatud nn tavatesti (PCR testi) negatiivne tulemus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.