"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
VIDEO JA FOTOD Tallinna Vanalinna Päevade kolmanda päeva avas keskaegne rüütliturniir (0)
15. august 2021
Mats Õun

Vanalinna Päevade programmi „Lood ja legendid“ raames toimus täna Tallinna vanalinnas Niguliste kiriku kõrval asuval haljasalal traditsiooniline rüütlilahing Old Tallinn Cup V.

Rüütliturniir toimus Tallinna Vanalinna Päevade raames juba viiendat korda. Tegemist on keskaegse täiskontakt võitlusega, mis kujutab endast uut ja ekstreemset spordiala, kus osalejad võitlevad teineteise vastu tõelises rüütli varustuses. Toimusid nii üksik- kui ka meeskonnavõitlused. Võitlus ei ole ainult sport, võitlus on ka ilus ja põnev vaatemäng!

Vaata galeriid (55)

14. augusti programmiga tutvu SIIN.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.