"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Tänavalt kainenema viidud 49-aastane mees suri politseibussis (0)
16. august 2021
Ilja Matusihis

Häirekeskus sai täna ennelõunal teate, et Tartus Rebase tänava kaupluse parklas magab alkoholijoobes mees.

“Teatele reageerinud politseinikud tuvastasid haljasalal lebanud ning neile varasemast tuttaval mehel raske joobe. Sellest hoolimata oli mees kontaktne ning sisenes ise politseibussi ning ta sõidutati Tartu vanglasse kainenema. Kinnipidamisasutuse juures avastasid politseinikud, et mees ei reageeri enam. Ametnikud koos Tartu Vangla meditsiinitöötajaga alustasid kohe tema elustamist, kuid paraku ei õnnestunud mehe elu enam päästa, “kirjeldas Tartu patrulltalituse välijuht Teele Daniel.

Mehe surma täpne põhjus selgub lahangul. Politsei kontrollib sündmuse asjaolusid ja meie ametnike tegevust kinnipeetava seisundi hindamisel, jälgimisel ja transportimisel teenistusliku kontrolli käigus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.