"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
FOTOD! Viktor Tsoi mälestuskontsert vanalinna päevadel (0)
16. august 2021

Igal aastal augusti keskel meenutatakse Harjumäel toimuva kontserdiga legendaarse bändi Kino liidri Viktor Tsoi loomingu. Ka tänavu 15. augustil toimus kontsert, kus esinesid parimad ansamblid Eestist nii eesti kui vene publikule, kes Tsoi laule mäletavad ja armastavad. Vaata fotogaleriid!

Vaata galeriid (63)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.