“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Homme avatakse pidulikult Lauluväljaku külastuskeskus (0)
17. august 2021
Albert Truuväärt

Homme kell 18 avatakse piduliku kontserdiga Tallinna Lauluväljaku sammassaalis Lauluväljaku külastuskeskus.

Kontsert jutustab eestlase oma laulu, paiga ja koha leidmise lugu, läbi muusika ning laulva revolutsiooni. Esinevad segakoor HUIK ning Ott Lepland, kontserdi lavastaja on Veiko Tubin ning seda juhib näitleja Inga Salurand. Külastuskeskuse avavad linnapea Mihhail Kõlvart ja lauluväljaku juhataja Urmo Saareoja.

Avalikkusele on Lauluväljaku külastuskeskus avatud 31. augustist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.